Здравейте!

Аз съм Слави, създател и творец на Homemade.

Екипът ми е малък, сплотен и щастлив. Ние не предлагаме скучни аксесоари в големи количества! В този сайт вие ще видите всички сватбени аксесоари и идеи, които разработва Homemade под мотото „За една по-различна сватба“. Материалите са нестандартни или пък съвсем обикновени, но комбинирани по нетипичен начин. Използвме естествени камъни, рапани, дантели, перли, тюл и много други, влагаме любов във всеки детайл. Желанието ни е да избегнем всички клишета и заедно да направим сватбения ден наистина различен! Независимо дали вашата сватба ще е на брега на морето или в някой луксозен ресторант, тук ще намерите едни наистина различни идеи и ще почерпите вдъхновение.

За ваше удобство снимките са разделени по категории и са придружени от кратко описание и цена. Всяка категория има пояснение с подробности относно материалите и изработката. Не всички аксесоари са налични, но могат да се изработят специално за вас или да се направи нов, индивидуален проект по ваша идея.

За допълнителни въпроси, коментари и поръчки може да се свържете с мен на посочените контакти, както и на страницата на Homemade във Фейсбук - https://www.facebook.com/homemadezone