Сет от 6бр. шаферски гривни със слънчогледи

Сет от 6бр. шаферски гривни със слънчогледи

Sku: WC22
Stock:
yes
Price: $7.00
Description
Декорирани с тюл и зебло, цената е на 1бр.гривна